Giv dine dyre flasker et præsentabelt hjem

Vores elegante New Yorker vægge- og døre til vinrum vil med garanti imponere dine gæster og signalerer et øje for detaljen, samt en forkærlighed for ordentlig dansk kvalitet.

Få en pris

Find inspiration til dit New Yorker vinrum

Gå på opdagelse i et par af vores seneste projekter

Den perfekte cocktail af design & håndværk

Hos Bang & Vejborg er vi skabt af den perfekte blanding af kærlighed for design, håndværksmæssig ekspertise og mangeårig erfaring.

Vores brændende passion gav os bl.a. muligheden for at deltage i 2. sæson af "Danmarks næste klassiker" på DR1 tilbage i 2020, som blev sendt på landsdækkende TV.

Design dit eget New Yorker vinrum

Vi har +4.8 stjerner på Trustpilot

Der findes ingen dumme spørgsmål

Ting vi ofte bliver spurgt om

Hvad gør i for at isolere et New Yorker vinrum?

Vores tilpasninger afhænger af dine behov. Er vinrummet primært til pynt eller er det med indbygget køl?Vi tilbyder termoglas med UV-filter, til at holde sollys og varme ude. Til denne løsning anbefaler vi uden sprosser på glasset, grundet special glassets ekstra tykkelse.

Hvordan laver i en New Yorker dør til et vinrum?

Efter vi har fået de endelige mål på plads, enten gennem fysisk eller online opmåling hos dig, går vores dygtige smede i gang med at producere din glasdør, ud fra det design, vi i fællesskab har udarbejdet og skitseret.

Vi opbygger og svejser din New Yorker dør med en slank og elegant hovedramme på 15 mm, samt smalle sprosser på 10 mm. Alt bliver håndlavet efter dine specifikke mål og ønsker på vores eget værksted i Ryomgård.

Herefter sendes stål rammerne til professionel industrimaler, som pulverlakerer rammerne i en hårdfør industrilak i den farve som passer dig, som kan tåle at blive brugt år efter år.

Hovedrammen og sprosserne kombineres nu slutteligt med 4 mm hærdet glas, som er produceret med en speciel forarbejdning, der gør det både ekstra holdbart og personsikkert.

Til sidst klargører vi din New Yorker dør til levering og montering, så glasset er skinnende rent når vi kommer på besøg.

Hvad er prisen på en New Yorker dør til vinrum?

Da alle vores projekter er håndlavet fra bunden, har vi ikke nogen fast pristabel for en New Yorker dør. Alle vores tilbud er individuelle og beregnes ud fra størrelsen på partiet, leveringsadressen, specielle ønsker, osv.

Når vi udarbejder et tilbud til dig, får du altid en pristrappe over de forskellige serviceniveauer vi tilbyder, så du kan vælge det der passer dig bedst.

Skal vi stå for hele processen lige fra opmåling til levering og montering? Eller kan du godt nøjes med en gratis online opmåling og vil helst selv afhente og montere partiet? Priserne er vidt forskellige og vi har valgt at holde det helt transparent, så du kan vælge hvad der passer dig.

Få en pris med det samme her

Hvilke typer døre kan man vælge?

Alle vores projekter er skræddersyet på mål - vi kan lave alt i New Yorker lige fra: enkeltdør, dobbeltdør, dør med fast sideparti, foldedør, skydedør og dobbeltskydedør. Design kan 100% tilpasses dine præferencer og vi står klar med professionel rådgivning.

Hvilke slags greb kan man vælge?

Vi har vores standard massive vinkelgreb, som er den mest populære løsning. Derudover tilbyder vi tilkøb af runde "sprosse-til-sprosse" greb i rustfri stål, sort og ægte messing. Alle greb bliver produceret specifikt til dit projekt og tilpasset i størrelse. Du kan tilvælge de forskellige grebstyper i vores prisberegner og DesignStudio.

Tilbyder i mængderabat?

Ja - ved større projekter og køb af flere New Yorker designs, tilbyder vi mængderabat og yderst konkurrencedygtige priser. Lad os tage en uforpligtende dialog.

Hvor stærkt er jeres 4 mm hærdet glas?

På over +2500 New Yorker partier - har vi ALDRIG skulle reparere eller erstatte glas i et parti pga. brud.

Vi bruger med stor tilfredshed 4 mm hærdet glas - og IKKE sikkerhedsglas, helt bevidst!

Sikkerhedsglas er nyttigt for at skabe "sikkerhed" f.eks. ved et trappeværn med 5 meter ned eller i en bilrude. Steder hvor man ikke ønsker at gå "igennem" ruden.

Vores hærdet glas er lettere og har fået en special forarbejdning, der gør, at det er mange gange stærkere end almindeligt glas og derfor helt oplagt til funktionelt interiør.

Det er ikke brudsikkert, men markant sværere at slå i stykker. Skulle det trods al forventning gå i stykker, vil det gå i 1.000 små uskadelige stykker, så det er også meget personsikkert.

Skulle uheldet være ude - kan vi sagtens erstatte glasset i partiet uden problemer.

Hvilke farver kan man vælge?

Vi tilbyder professionel pulverlakering i alle RAL-farver. Standardfarve er sort og et farveskift koster 1000 kr.

Hvad er leveringstiden?

Vores leveringstid er normalvis på 5 uger, men kan variere afhængig af travlhed i produktionen. Kontakt os i dag og få en nøje tilrettelagt projektplan.

De slankeste sprosser og mest elegante rammer

Med vores stål sprosser på kun 10 mm og rammer på 15 mm, har vi det slankeste og mest finpudsede produkt på markedet. Vi lader New Yorker designet gøre det, som det er skabt til - at lade lyset strømme ind, men uden at være for "tungt" og bastant.

Holdbarheden og funktionaliteten skal du ikke bekymre dig om - alt er udarbejdet i massivt smedestål og testet af ved +2500 glade kunder.

Vi kan visualisere, forme og fuldende din New Yorker drøm

 • Mulighed for termoglas med UV-filter til New Yorker vinrum

  Vi tilbyder termoglas med UV-filter, til at holde sollys og varme ude. Til denne løsning anbefaler vi uden sprosser på glasset, grundet special glassets ekstra tykkelse.

 • Tilpas din New Yorker glasdør

  Få den perfekte New Yorker dør eller vinrum til dit hjem eller virksomhed. Vi kan tilpasse alt fra størrelse, design, farve, glas og greb.

 • Nyd synet af din vin samling med et New Yorker vinrum

  Tilføj et eksklusivt designelement til din bolig med et New Yorker vinrum eller vinniche. Giv dine dyre flasker en repræsentabel plads i hjemmet der med garanti vil imponere dine gæster.

Se vores håndværk

Besøg vores showroom

Bliv klogere på om en New Yorker dør til din vinsamling, er den rigtige løsning for dig. Kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten, se detaljerne og lad os tage en snak om dit projekt.

Book tid til besøg i showroom

Kom videre med din nysgerrighed

 • Ring til os

  +45 77 77 85 50

 • Send os en mail

  peter@bang-vejborg.dk

 • Se de nyeste cases

  Besøg vores Instagram på @bangvejborg

Gå på opdagelse

New Yorker vitrine

Få et uopslideligt design møbel, som vil kunne gå i arv i generationer. Vi udvikler både vitrineskabe og indbyggede vitriner efter dine mål og ønsker.

Se New Yorker vitrine

Gå på opdagelse

New Yorker skydedør

Ønsker du at få mest ud af pladsen, forbedre rumflowet eller bare tilføje et stilfuldt designelement dit til hjem? Vores eksklusive newyorker skydedøre tilbyder den funktionalitet og tidsløse æstetik, som du leder efter.

Se New Yorker skydedøre

Det er uforpligtende at få et tilbud - så hvad venter du på?