Få følelsen af at være på et eksklusivt hotel - hjemme hos dig selv

Skab det luksuriøse badeværelsesmiljø du drømmer om, med en elegant New Yorker brusevæg- eller brusheniche. Få et råt og minimalistisk udtryk, der lader lyset strømme ind.

Få en pris

Find inspiration til din New Yorker brusevæg

Gå på opdagelse i et par af vores seneste projekter

Den perfekte cocktail af design & håndværk

Hos Bang & Vejborg er vi skabt af den perfekte blanding af kærlighed for design, håndværksmæssig ekspertise og mangeårig erfaring.

Vores brændende passion gav os bl.a. muligheden for at deltage i 2. sæson af "Danmarks næste klassiker" på DR1 tilbage i 2020, som blev sendt på landsdækkende TV.

Design din egen New Yorker dør

Vi har +4.8 stjerner på Trustpilot

Der findes ingen dumme spørgsmål

Ting vi ofte bliver spurgt om

Ruster en New Yorker brusevæg?

Vi producerer som udgangspunkt alle brusevægge i rustfrit stål og kombinere det med en hård industrilakering, der sikrer beskyttelse mod fugt og rust.

Hvordan laver i en New Yorker brusevæg?

Efter vi har fået de endelige mål og design på plads, enten gennem fysisk eller online opmåling hos dig, går vores dygtige smede i gang med at producere din glasvæg, ud fra det design, vi i fællesskab har udarbejdet og skitseret.

Vi opbygger og svejser din New Yorker brusevæg med en slank og elegant hovedramme på 15 mm, samt smalle sprosser på 10 mm. Alt bliver håndlavet efter dine specifikke mål og ønsker på vores eget værksted i Ryomgård.

Herefter sendes stål rammerne til professionel industrimaler, som pulverlakerer rammerne i en hårdfør industrilak i den farve som passer dig, som kan tåle at blive brugt år efter år.

Hovedrammen og sprosserne kombineres nu slutteligt med enten 4 mm hærdet glas eller vores specielle nanobehandlet glas, perfekt til brusenicher- og brusevægge.

Til sidst klargører vi din New Yorker brusevæg til levering og montering, så glasset er skinnende rent når vi kommer på besøg.

Hvad er prisen på en New Yorker brusevæg eller bruseniche?

Da alle vores projekter er håndlavet fra bunden, har vi ikke nogen fast pristabel for en New Yorker brusevæg. Alle vores tilbud er individuelle og beregnes ud fra størrelsen på partiet, leveringsadressen, specielle ønsker, osv.

Når vi udarbejder et tilbud til dig, får du altid en pristrappe over de forskellige serviceniveauer vi tilbyder, så du kan vælge det der passer dig bedst.

Skal vi stå for hele processen lige fra opmåling til levering og montering? Eller kan du godt nøjes med en gratis online opmåling og vil helst selv afhente og montere partiet? Priserne er vidt forskellige og vi har valgt at holde det helt transparent, så du kan vælge hvad der passer dig.

Få en pris med det samme her

Tilbyder i mængderabat?

Ja - ved større projekter og køb af flere New Yorker designs, tilbyder vi mængderabat og yderst konkurrencedygtige priser. Lad os tage en uforpligtende dialog.

Hvilke slags greb kan man vælge?

Vi har vores standard massive vinkelgreb, som er den mest populære løsning. Derudover tilbyder vi tilkøb af runde "sprosse-til-sprosse" greb i rustfri stål, sort og ægte messing. Alle greb bliver produceret specifikt til dit projekt og tilpasset i størrelse. Du kan tilvælge de forskellige grebstyper i vores prisberegner og DesignStudio.

Hvilke farver kan man vælge?

Vi tilbyder professionel pulverlakering i alle RAL-farver. Standardfarve er sort og et farveskift koster 1000 kr. Derudover kan vi lave messing rammer hvis dette ønskes.

Hvad er leveringstiden?

Vores leveringstid er normalvis på 5 uger, men kan variere afhængig af travlhed i produktionen. Kontakt os i dag og få en nøje tilrettelagt projektplan.

Hvilke typer glas kan man vælge?

Få lige præcis den type glas der passer til dit projekt. Vælg mellem støjdæmpende, tonet, matteret, rillet, nanobehandlet eller termoglas.

Til en brusevæg anbefaler vi nanobehandlet glas, der gør rengøring lettere med den snavs afvisende overflade.

Vi får alt vores glas skræddersyet til dit projekt og fra en professionel dansk leverandør.

De slankeste sprosser og mest elegante rammer

Med vores stål sprosser på kun 10 mm og rammer på 15 mm, har vi det slankeste og mest finpudsede produkt på markedet. Vi lader New Yorker designet gøre det, som det er skabt til - at lade lyset strømme ind, men uden at være for "tungt" og bastant.

Holdbarheden og funktionaliteten skal du ikke bekymre dig om - alt er udarbejdet i massivt smedestål og testet af ved +2500 glade kunder.

Vi kan visualisere, forme og fuldende din New Yorker drøm

 • En New Yorker brusevæg behøver ikke være svær at rengøre

  Vi kan tilpasse din New Yorker brusevæg med nanobehandlet glas, som er en speciel glasbehandling der gør overflade afvisende overfor kalk og snavs.

 • Tilpas din New Yorker brusevæg

  Få den perfekte New Yorker brusevæg til dit badeværelse. Vi kan tilpasse alt fra størrelse, design, farve, glas og greb. F.eks. om det skal være med nanobehandlet glas for lettere rengøring eller uden sprosser på indersiden.

 • Bring et råt og rustikt look ind i badeværelset

  Med en New Yorker bruseniche skaber du følelsen af at være på et eksklusivt hotel, hjemme hos dig selv. En løsning du vil glædes over resten af dit liv.

Se vores håndværk

Besøg vores showroom

Bliv klogere på om en New Yorker dør er den rigtige løsning for dig. Kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten, se detaljerne og lad os tage en snak om dit projekt.

Book tid til besøg i showroom

Kom videre med din nysgerrighed

 • Ring til os

  +45 77 77 85 50

 • Send os en mail

  peter@bang-vejborg.dk

 • Se de nyeste cases

  Besøg vores Instagram på @bangvejborg

Gå på opdagelse

New Yorker vitrine

Få et uopslideligt design møbel, som vil kunne gå i arv i generationer. Vi udvikler både New Yorker vitrineskabe og indbyggede vitriner efter dine mål og ønsker.

Se New Yorker vitrineskabe

Gå på opdagelse

New Yorker erhverv

Med New Yorker design i din virksomhed, får du muligheden for at skabe nye rum og kontrollere lyden, men samtidig beholde lysindfaldet og fællesskabsfølelsen. Lad os stå for alt fra ideudvikling, design og produktion til montering.

Se New Yorker løsninger til erhverv

Det er uforpligtende at få et tilbud - så hvad venter du på?