Inviter lyset indenfor

Vores elegante New Yorker døre tilbyder ikke kun et smukt visuelt skel mellem rum, men også kontrol over lyd og atmosfære for et stilrent og luksuriøst miljø.

Få en pris

Find inspiration til din New Yorker dør

Gå på opdagelse i et par af vores seneste projekter

Den perfekte cocktail af design & håndværk

Hos Bang & Vejborg er vi skabt af den perfekte blanding af kærlighed for design, håndværksmæssig ekspertise og mangeårig erfaring.

Vores brændende passion gav os bl.a. muligheden for at deltage i 2. sæson af "Danmarks næste klassiker" på DR1 tilbage i 2020, som blev sendt på landsdækkende TV.

Design din egen New Yorker dør

Vi har +4.8 stjerner på Trustpilot

Der findes ingen dumme spørgsmål

Ting vi ofte bliver spurgt om

Hvordan laver i en New Yorker dør?

Efter vi har fået de endelige mål på plads, enten gennem fysisk eller online opmåling hos dig, går vores dygtige smede i gang med at producere din glasdør, ud fra det design, vi i fællesskab har udarbejdet og skitseret.

Vi opbygger og svejser din New Yorker dør med en slank og elegant hovedramme på 15 mm, samt smalle sprosser på 10 mm. Alt bliver håndlavet efter dine specifikke mål og ønsker på vores eget værksted i Ryomgård.

Herefter sendes stål rammerne til professionel industrimaler, som pulverlakerer rammerne i en hårdfør industrilak i den farve som passer dig, som kan tåle at blive brugt år efter år.

Hovedrammen og sprosserne kombineres nu slutteligt med 4 mm hærdet glas, som er produceret med en speciel forarbejdning, der gør det både ekstra holdbart og personsikkert.

Til sidst klargører vi din New Yorker dør til levering og montering, så glasset er skinnende rent når vi kommer på besøg.

Hvad er prisen på en New Yorker dør?

Da alle vores projekter er håndlavet fra bunden, har vi ikke nogen fast pristabel for en New Yorker dør. Alle vores tilbud er individuelle og beregnes ud fra størrelsen på partiet, leveringsadressen, specielle ønsker, osv.

Når vi udarbejder et tilbud til dig, får du altid en pristrappe over de forskellige serviceniveauer vi tilbyder, så du kan vælge det der passer dig bedst.

Skal vi stå for hele processen lige fra opmåling til levering og montering? Eller kan du godt nøjes med en gratis online opmåling og vil helst selv afhente og montere partiet? Priserne er vidt forskellige og vi har valgt at holde det helt transparent, så du kan vælge hvad der passer dig.

Få en pris med det samme her

Er døren inklusiv karm og gulvliste?

Vores New Yorker døre er selvfølgelig inklusiv en slank og elegant karm som fæstnes i væggen og loftet. Den består af en hængselsside og en anslagsside, samt en topprofil øverst til at sammenholde de to.

Dvs. den side hvor vi hængsler døren på og den side døren slår op imod når den åbnes og lukkes, samt en overliggende topprofil til at sammenholde disse.

Mht. gulvliste, så monterer vi kun dette efter behov, hvis man f.eks. har en gulvovergang fra fliser til trægulv og man ønsker at overgangen dækkes på en elegant måde. Dette er dog valgfrit, og som udgangspunkt behøver vi slet ikke fæstne partiet i gulvet.

Hvilke typer døre kan man vælge?

Alle vores projekter er skræddersyet på mål - vi kan lave alt i New Yorker lige fra: enkeltdør, dobbeltdør, dør med fast sideparti, foldedør, skydedør og dobbeltskydedør. Design kan 100% tilpasses dine præferencer og vi står klar med professionel rådgivning.

Hvilke slags greb kan man vælge?

Vi har vores standard massive vinkelgreb, som er den mest populære løsning. Derudover tilbyder vi tilkøb af runde "sprosse-til-sprosse" greb i rustfri stål, sort og ægte messing. Alle greb bliver produceret specifikt til dit projekt og tilpasset i størrelse. Du kan tilvælge de forskellige grebstyper i vores prisberegner og DesignStudio.

Hvor stærkt er jeres 4 mm hærdet glas?

På over +2500 New Yorker partier - har vi ALDRIG skulle reparere eller erstatte glas i et parti pga. brud.

Vi bruger med stor tilfredshed 4 mm hærdet glas - og IKKE sikkerhedsglas, helt bevidst!

Sikkerhedsglas er nyttigt for at skabe "sikkerhed" f.eks. ved et trappeværn med 5 meter ned eller i en bilrude. Steder hvor man ikke ønsker at gå "igennem" ruden.

Vores hærdet glas er lettere og har fået en special forarbejdning, der gør, at det er mange gange stærkere end almindeligt glas og derfor helt oplagt til funktionelt interiør.

Det er ikke brudsikkert, men markant sværere at slå i stykker. Skulle det trods al forventning gå i stykker, vil det gå i 1.000 små uskadelige stykker, så det er også meget personsikkert.

Skulle uheldet være ude - kan vi sagtens erstatte glasset i partiet uden problemer.

Hvilke farver kan man vælge?

Vi tilbyder professionel pulverlakering i alle RAL-farver. Standardfarve er sort og et farveskift koster 1000 kr.

Hvordan lydisolerer en New Yorker dør?

Et standard New Yorker parti eller dør lydisolerer med hvad der svarer til ca. 30 dB. Sat i perspektiv, er dette samme niveau som en almindelig dør i et almindeligt hus. Vælger du derimod lydglas til dit parti får du støjreduktion med op til +36 dB. En mindre, men mærkbar forskel, særligt nyttigt i støjende miljøer f.eks. mellem børneafdeling og K/A eller lignende.

Hvad er leveringstiden?

Vores leveringstid er normalvis på 5 uger, men kan variere afhængig af travlhed i produktionen. Kontakt os i dag og få en nøje tilrettelagt projektplan.

Hvilke typer glas kan man vælge?

Få lige præcis den type glas der passer til dit projekt. Vælg mellem støjdæmpende, tonet, matteret, rillet, nanobehandlet eller termoglas.

Vi får alt vores glas skræddersyet til dit projekt og fra en professionel dansk leverandør.

De slankeste sprosser og mest elegante rammer

Med vores stål sprosser på kun 10 mm og rammer på 15 mm, har vi det slankeste og mest finpudsede produkt på markedet. Vi lader New Yorker designet gøre det, som det er skabt til - at lade lyset strømme ind, men uden at være for "tungt" og bastant.

Holdbarheden og funktionaliteten skal du ikke bekymre dig om - alt er udarbejdet i massivt smedestål og testet af ved +2500 glade kunder.

Vi kan visualisere, forme og fuldende din New Yorker drøm

 • Skærm af for støj med en New Yorker dør

  Støjer ungerne for meget eller drømmer du om et hjemmekontor i stuen? En New Yorker dør kan være den perfekte løsning til at kontrollere lyden i dit hus og skabe det miljø du drømmer om.

 • Tilpas din New Yorker glasdør

  Få den perfekte New Yorker dør til dit hjem eller virksomhed. Vi kan tilpasse alt fra størrelse, design, farve, glas og greb.

 • Skab nye rum med en New Yorker dør

  Med en New Yorker dør kan du skabe et bedre rumflow og dele afdelinger op i dit hjem, uden at gå på kompromis med lysindfaldet.

Se vores håndværk

Besøg vores showroom

Bliv klogere på om en New Yorker dør er den rigtige løsning for dig. Kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten, se detaljerne og lad os tage en snak om dit projekt.

Book tid til besøg i showroom

Kom videre med din nysgerrighed

 • Ring til os

  +45 77 77 85 50

 • Send os en mail

  peter@bang-vejborg.dk

 • Se de nyeste cases

  Besøg vores Instagram på @bangvejborg

Gå på opdagelse

New Yorker skydedør

Ønsker du at få mest ud af pladsen, forbedre rumflowet eller bare tilføje et stilfuldt designelement dit til hjem? Vores eksklusive newyorker skydedøre tilbyder den funktionalitet og tidsløse æstetik, som du leder efter.

Se New Yorker skydedøre

Gå på opdagelse

New Yorker væg

Skab nye rum i dit hjem med en New Yorker glasvæg. Måske du vil lave en elegant kontorafdeling eller bringe mere lys ind i stuen? Mulighederne er uendelige - lad os hjælpe dig på vej.

Se New Yorker vægge

Det er uforpligtende at få et tilbud - så hvad venter du på?