Et uopslideligt designmøbel du kan nyde i generationer

Få et uopslideligt design møbel, som vil kunne gå i arv i generationer. Vi udvikler både New Yorker vitrineskabe og indbyggede vitriner efter dine mål og ønsker.

Få en pris

Find inspiration til dit New Yorker indbygget vitrine eller vitrineskab

Gå på opdagelse i et par af vores seneste projekter

Den perfekte cocktail af design & håndværk

Hos Bang & Vejborg er vi skabt af den perfekte blanding af kærlighed for design, håndværksmæssig ekspertise og mangeårig erfaring.

Vores brændende passion gav os bl.a. muligheden for at deltage i 2. sæson af "Danmarks næste klassiker" på DR1 tilbage i 2020, som blev sendt på landsdækkende TV.

Send os dine mål

Vi har +4.8 stjerner på Trustpilot

Der findes ingen dumme spørgsmål

Ting vi ofte bliver spurgt om

Hvordan laver i en New Yorker vitrine?

Efter vi har fået de endelige mål på plads, enten gennem fysisk eller online opmåling hos dig, går vores dygtige smede i gang med at producere din New Yorker vitrine, ud fra det design, vi i fællesskab har udarbejdet og skitseret.

Vi opbygger og svejser dit New Yorker vitrineskab med en slank og elegant hovedramme på 15 mm, samt smalle sprosser på 10 mm. Alt bliver håndlavet efter dine specifikke mål og ønsker på vores eget værksted i Ryomgård.

Herefter sendes stål rammerne til professionel industrimaler, som pulverlakerer rammerne i en hårdfør industrilak i den farve som passer dig, som kan tåle at blive brugt år efter år.

Hovedrammen og sprosserne kombineres nu slutteligt med 4 mm hærdet glas, som er produceret med en speciel forarbejdning, der gør det både ekstra holdbart og personsikkert.

Til sidst klargører vi din New Yorker vitrine til levering og montering, så glasset er skinnende rent når vi kommer på besøg.

Hvad er prisen på et New Yorker vitrineskab?

Da alle vores projekter er håndlavet fra bunden, har vi ikke nogen fast pristabel for en New Yorker vitrine. Alle vores tilbud er individuelle og beregnes ud fra størrelsen på vitrinen, leveringsadressen, specielle ønsker, osv.

Når vi udarbejder et tilbud til dig, får du altid en pristrappe over de forskellige serviceniveauer vi tilbyder, så du kan vælge det der passer dig bedst.

Skal vi stå for hele processen lige fra opmåling til levering og montering? Eller kan du godt nøjes med en gratis online opmåling og vil helst selv afhente og montere partiet? Priserne er vidt forskellige og vi har valgt at holde det helt transparent, så du kan vælge hvad der passer dig.

For fritstående vitrineskabe, bedes du henvende dig med dine mål både højde, bredde og dybde, samt ønsket antal hylder. Evt. specielle ønsker som indbygget lys, træhylder, osv.

Få en pris med det samme her

Hvilke slags greb kan man vælge?

Vi har vores standard massive vinkelgreb, som er den mest populære løsning. Derudover tilbyder vi tilkøb af runde "sprosse-til-sprosse" greb i rustfri stål, sort og ægte messing. Alle greb bliver produceret specifikt til dit projekt og tilpasset i størrelse. Du kan tilvælge de forskellige grebstyper i vores prisberegner og DesignStudio.

Tilbyder i mængderabat?

Ja - ved større projekter og køb af flere New Yorker designs, tilbyder vi mængderabat og yderst konkurrencedygtige priser. Lad os tage en uforpligtende dialog.

Hvor stærkt er jeres 4 mm hærdet glas?

På over +2500 New Yorker partier - har vi ALDRIG skulle reparere eller erstatte glas i et parti pga. brud.

Vi bruger med stor tilfredshed 4 mm hærdet glas - og IKKE sikkerhedsglas, helt bevidst!

Sikkerhedsglas er nyttigt for at skabe "sikkerhed" f.eks. ved et trappeværn med 5 meter ned eller i en bilrude. Steder hvor man ikke ønsker at gå "igennem" ruden.

Vores hærdet glas er lettere og har fået en special forarbejdning, der gør, at det er mange gange stærkere end almindeligt glas og derfor helt oplagt til funktionelt interiør.

Det er ikke brudsikkert, men markant sværere at slå i stykker. Skulle det trods al forventning gå i stykker, vil det gå i 1.000 små uskadelige stykker, så det er også meget personsikkert.

Skulle uheldet være ude - kan vi sagtens erstatte glasset i partiet uden problemer.

Hvilke farver kan man vælge?

Vi tilbyder professionel pulverlakering i alle RAL-farver. Standardfarve er sort og et farveskift koster 1000 kr.

Hvad er leveringstiden?

Vores leveringstid er normalvis på 5 uger, men kan variere afhængig af travlhed i produktionen. Kontakt os i dag og få en nøje tilrettelagt projektplan.

Vi kan visualisere, forme og fuldende din New Yorker drøm

 • Få et uopslideligt møbel der kan gå i arv

  Med et skræddersyet vitrine i massivt stål, får du et møbel som du kan glædes over resten af dine dage.

 • Tilpas din New Yorker vitrine

  Få indbygget lys eller glas hylder til din vitrine. Mulighederne er uendelige og lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

 • Vitrineskabe i metal

  Et New Yorker vitrineskab kan tilføre en smuk kontrast til dit spisestuemiljø i træelementer. Denne blanding af mørkt stål og naturlige materialer, er meget populær og moderne i nutidens indretning.

Se vores håndværk

Besøg vores showroom

Bliv klogere på om en New Yorker vitrine er den rigtige løsning for dig. Kom forbi vores showroom og mærk kvaliteten, se detaljerne og lad os tage en snak om dit projekt.

Book tid til besøg i showroom

Kom videre med din nysgerrighed

 • Ring til os

  +45 77 77 85 50

 • Send os en mail

  peter@bang-vejborg.dk

 • Se de nyeste cases

  Besøg vores Instagram på @bangvejborg

Gå på opdagelse

New Yorker vinrum

Vores elegante New Yorker vægge- og døre til vinrum vil med garanti imponere dine gæster og signalerer et øje for detaljen, samt en forkærlighed for ordentlig dansk kvalitet.

Se New Yorker vinrum

Gå på opdagelse

New Yorker skydedør

Ønsker du at få mest ud af pladsen, forbedre rumflowet eller bare tilføje et stilfuldt designelement dit til hjem? Vores eksklusive newyorker skydedøre tilbyder den funktionalitet og tidsløse æstetik, som du leder efter.

Se New Yorker skydedøre

Det er uforpligtende at få et tilbud - så hvad venter du på?