Alle New Yorker kategorier

Vi designer og producerer alt fra New Yorker vægge, New Yorker døre, New Yorker brusevægge, skydedøre, rumdelere og meget mere.

OM VORES NEW YORKER DESIGNS

Hos Bang & Vejborg anvender vi hærdet glas og massivt stål i udarbejdelsen af new yorker partier.

Rammerne pulverlakeres og opbygges i et unikt design, som muliggør ensartede sprosser på begge sider, hvilket giver et rent og minimalistisk design af højeste kvalitet.

Hos os er sprosserne af smallere design end man ellers støder på i branchen, et bevidst valg for at skabe et luftigere og mere sofistikeret look.

Alle løsninger laves af store glaspartier med sprosser monteret på hver side, fremfor mange små glas sat i sprosser. Dette for et mere minimalistisk og æstetisk udtryk. Alt glas i vores partier kan skiftes om nødvendigt.

Skræddersyet indretning i eksklusiv New Yorker stil

Drømmer du om at skabe et hjem eller et arbejdsmiljø præget af eksklusiv New Yorker stil? Hos Bang & Vejborg er vi specialiserede i at levere skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din indretning i New Yorker-stil. Vi tilbyder vægge, døre, skydedøre og brusevægge som er designet til at indfri dine ønsker om en tidløs elegance, kombineret med praktisk funktionalitet. Uanset om du drømmer om at skabe et ekstra kontor i stuen eller lukke af for støjen i børne afdelingen, så kan vi hjælpe dig med at realisere din vision. Med vores mangeårige ekspertise og erfaring inden for New Yorker design, står vi klar til at skabe det perfekte rum til dig, der emmer af eksklusivitet og godt dansk håndværk.


Ægte New Yorker design

Hos Bang & Vejborg er vi stolte af at præsentere vores håndlavede produkter, der ikke blot afspejler dansk håndværksmæssig ekspertise, men også den ægte rå og minimalistske New Yorker stil. Vi lægger vægt på at skabe rumopdeling og interiør i verdensklasse, hvor hvert element er omhyggeligt designet og fremstillet med fokus på kvalitet og æstetik. Med vores dedikation til at forene dansk iværksætteri med den autentiske rå New Yorker stil, garanterer vi, at vores produkter tilfører dit hjem eller arbejdsrum en unik og imponerende atmosfære. Med levering i hele Danmark, kan du nyde godt af vores eksklusive designs direkte til hjem eller virksomhed på kun 5 uger, så du hurtigt kan opleve den håndlavede elegance og charme, der kendetegner Bang & Vejborg.


Innovativt design til New Yorker inspirerede rum

Vores dedikeret hold af fagfolk, brænder for at levere en personlig kundeserviceoplevelse, der matcher vores førsteklasses produkter. Vores engagement i at sikre kundetilfredshed strækker sig langt ud over blot at levere et produkt; vi stræber efter at skabe en oplevelse, der efterlader vores kunder fuldt ud tilfredse og imponerede. En indsats der betaler sig over tid, hvor mange af vores nye kunder nu er henviste af tidligere tilfredse kunder. Vores ry for ekspertise og kvalitet er ikke kun anerkendt lokalt, men også nationalt, som vi er stolte over at være blevet vist i TV-programmet "Danmarks næste klassiker". Denne anerkendelse er et resultat af vores innovative tilgang til design, detaljeorienterede håndværk, samt vores evne til at levere produkter af højeste kvalitet med en hurtig leveringstid. Hos Bang & Vejborg kan du være sikker på, at du ikke kun får et produkt, men også en oplevelse, der lever op til vores ry som branchens bedste.

Erfaring, kvalitet og personlig service

Vi står klar til at opfylde dine specifikke mål og ønsker med vores skræddersyede løsninger. Vi forstår, at dit hjem eller kontor er en personlig refleksion af din smag og stil, og derfor går vi langt for at sikre, at vores produkter matcher dine forventninger perfekt. Når du vælger Bang & Vejborg, får du ikke blot et produkt, men en skræddersyet oplevelse, der bringer din unikke vision til live. Med vores omfattende erfaring fra mere end 2500 cases kan du være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder. Vores imponerende 4.8-stjernede rating på Trustpilot er et bevis på vores engagement i kundetilfredshed og kvalitet. Lad os sammen skabe det perfekte rum, der opfylder dine behov og overstiger dine forventninger.