Vi lever for vores kunder

Det er meget vigtigt for os, at samarbejdet med vores kunder er i top, og at resultatet af produktet svarer til kundens ideer og drømme. Se nedenfor, hvilken oplevelse vores kunder har haft. 

  • "Bang & Vejborg har været med til at give vores nybyggeri det sidste finish med et eksklusivt look. Vi kom med vores ideer og med glimrende forståelse og service, lavede Bang & Vejborg fede løsninger til vores hjem. Kan klart anbefales!"

    Anne & Tobias.

  • "Bang & Vejborg har lige fra ide til opmåling samt udførsel ageret yderst professionelt og meget nede på jorden. Vi valgte at få målt op, og blev mødt med forståelse og god rådgivning. Da vi modtager vores brusevægge, er de lette at montere, og det hele passer som aftalt. Vi er super glade for resultatet, som har løftet udtrykket i vores badeværelser markant. De bedste anbefalinger herfra."

    Anders.

  • "Hos Bang & Vejborg er jeg altid blevet mødt med den bedste service. De er nede på jorden og møder deres kunder i øjenhøjde. Jeg har bl.a. fået en customized bruse-væg, som alle mine veninder nu er vildt misundelige over. At have noget fra Bang & Vejborg vil være et statement i dit hjem. De kan noget!"

    Winnie.

Se også vores Trustpilot

Vi er stolte af at have mange tilfredse kunder, som er søde til at rose vores arbejde! Læs lidt om deres oplevelser med vores produkter og designs her

Se vores Trustpilot her